Kunstgras Royal Grass Seda - 4 mtr breed

Verpakt per : 1 m2 |€33,95 per m2 |€28,06 excl BTW
Aantal m2
€ 33,95
€33,95 per m2 incl. BTW

Voordat je een bestelling plaatst adviseren wij om een account aan te maken en in te loggen. Eenmaal ingelogd is bij ieder product de actuele voorraad in te zien.


  • Advies en inspiratie in onze showtuinen

Let op: door drukte kan de levertijd langer duren dan normaal

Ergens anders goedkoper gezien?
Laat het ons weten!
Typ bovenstaande code over.

Productinformatie Kunstgras Royal Grass Seda - 4 mtr breed

Met Royal Grass Seda heeft u een prachtig vol en zomergroen kunstgras. Royal Grass Seda heeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Royal Grass Seda kunstgras bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk.

Royal Grass Seda is een kunstgrastapijt met een 30mm hoge kunstgrasvezel. De vezels zijn zacht en flexibel door de iets hogere vezel. Ideaal voor u als u uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look wilt geven.

Dit kunstgras heeft, net als alle andere soorten kunstgras die wij aanbieden, de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT technologie. Deze uit de natuur overgenomen vorm van gras zorgt ervoor dat de vezels een matte, zijdeachtige kleur hebben en mooi rechtop blijven staan. Daarnaast bevatten onze kunstgrasvezels, net als natuurgras, kleine nerven in de lengterichting om reflectie tot een minimum te beperken en maken Royal Grass niet van echt te onderscheiden. Royal Grass Seda kunstgras voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten!

Specificaties
Gewicht per eenheid (m2 ): 2.31 KG
Eenheden (m2 ) per verpakking: 100
   
Documentatie: Productsheet Royal Grass Seda Leginstructie kunstgras leggen Kunstgras onderhoud

Laten aanleggen of bestraten

Wilt u uw tuin laten aanleggen of opnieuw inrichten? Of wilt u wellicht bestrating laten aanleggen? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. We brengen u in contact met een van de tientallen bij ons aangesloten professionals. Op basis van de door u ingevulde gegevens selecteren we de meest geschikte professional.

Na aanleiding van uw aanvraag nemen we contact met u op voor het maken van een offerte of direct uitvoeren van de werkzaamheden.


Offerte aanvraag
Let op
: deze service wordt enkel aangeboden voor adressen binnen een straal van 50 km rondom Wouw.

 
Typ bovenstaande code over.
Beschrijf uw wensen *
Oppervlakte (m2) *
Oude bestrating verwijderen
Aanleggen zandbed
Materialen afvoeren
Bereikbaarheid *
Uw naam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode
Plaats *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Aanvullende opmerkingen
Afbeeldingen
Start werkzaamheden *
Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar vanaf 8:00We zijn telefonisch bereikbaar ma. en wo. t/m vr. (10:00 - 17:00) en op za. (08:00 - 15:00) Op dinsdag hebben wij kijkshopdag!

  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen