Keramische tuintegels

van der Heijden Sierbestrating levert keramische tuintegels zijn van absolute topklasse. Keramische tuintegels zijn kleurvast, krasvast, maatvast, nemen geen vuil op, worden niet glad en nemen geen vocht op waardoor ze vorstvrij zijn.

Keramische tuintegels worden gemaakt van een mengsel van klei, zand, smeltmiddelen en een kleurstof. Dit mengsel wordt in een mal gegoten waarna het wordt gedroogd. Vervolgens worden de keramische tuintegels gebakken onder hoge temperaturen van 1000 tot 1250 °C. Hierdoor worden keramische tegels keihard en krijgen ze hun mooie, warme uitstraling.

Keramische tuintegel assortiment

Wij leveren keramische tuintegels in diverse kleuren en maten. Bekijk hier ons keramische tuintegels assortiment.

Neem voor informatie of advies contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring met keramische tuintegels. Op basis van jouw wensen helpen wij je bij het selecteren van een mooie keramische tegel. Bezoek ook eens onze 14 showtuinen vol tuininspiratie! We hebben diverse tuinen waar je verschillende formaten en kleuren keramische tuintegels kunt bekijken.
 

VT Wonen Buitentegels

Met VT Wonen Buitentegels mix en match je eenvoudig een schitterend terras, veranda of patio. De keramische buitentegel collectie van VT Wonen bevat stoere XL tegels (duostone UNI) en verrassende designs (duostone Dessin).


 

GeoCeramica keramische tegels

GeoCeramica van MBI is een keramische tuintegel op een sterke betonnen drager; een unieke en revolutionaire combinatie. Hierdoor kan je genieten van stijlvol Italiaans keramiek inclusief hoogwaardige eigenschappen en toch profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.