• Categorie

Assortiment

Kunstgras

Royal Grass kunstgras is een kunstmatige variant van echt gras en wordt tegenwoordig niet alleen meer in de sportwereld ingezet op het moment dat gewoon gras niet gebruikt kan worden. Ook in woon- en werkomgevingen zoals tuinen en dakterassen wordt kunstgras gebruikt.

De laatste jaren wint kunstgras steeds meer aan populariteit. Dit komt doordat kunstgras voor verschillende toepassingen inzetbaar is, steeds minder goed te onderscheiden is van echt gras en kunstgras zeer gemakkelijk te onderhouden is. Kunstgras hoeft niet gemaaid of bemest te worden. Kunstgras heeft ook geen water nodig. Kortom, zorgeloos genieten van uw gras.

Wij leveren Royal Grass kunstgras met verschillende uiterlijke kenmerken zoals:

De uitstraling van Royal Grass kunstgras is zo natuurlijk mogelijk. Ook de materialen die je nodig heeft bij het aanleggen van uw Royal Grass kunstgrasmat, zoals een kunstgras onderdoek, zelfklevend lijmband en instrooizand zijn bij ons verkrijgbaar.

Download voor meer info de Royal Grass brochure of neem contact op met onze klantenservice. We adviseren je graag over Royal Grass kunstgras.