Marshalls

Marshalls is marktleider op het gebied van bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. Al sinds 1890 is Marshalls actief in het ontginnen van natuursteen en later de ontwikkeling van betonproducten. Naast natuusteen leveren levert Marshalls een breed assortiment replica stenen en keramische buitentegels.

Marshalls courtstones

Uw oprit, tuinpad of terras aanleggen met Marshalls' courtstones is een uitstekend idee als u helemaal weg bent van het natuurlijke uitzicht van authentieke kasseien. De gepatenteerde courtstones passen zowel bij rustieke als bij meer hedendaagse architectuur. We leveren een breed assortiment aan kleuren en formaten. Bekijk hier ons aanbod van courtstones.

Elk type courtstone is voorzien van een zeer slijt- en kleurvaste toplaag. Dankzij het perfect afgesloten oppervlak zijn de stenen bestand tegen alle weertypes, ook tegen vorst. Bovendien kan vuil en stof zich niet vasthechten. Courtstones van Marshalls zien er na jaren dus nog altijd als nieuw uit.

Marshalls dealer

van der Heijden Sierbestrating is official dealer van Marshalls. Wij helpen u uw droomproject waar te maken met ons assortiment kwaliteitsproducten. Neem contact op met onze klantenservice voor informatie over de verschillende typen bestrating of advies over de verwerking.