Maak buiten bijzonder

De beste Opbouwlampen

De juiste opbouwlampen voor je tuin vinden. Waar moet je op letten?

Wat wil je verlichten?

De juiste plek voor opbouwlampen.

De opbouwlampen uit het in-lite assortiment bieden veel nieuwe mogelijkheden in het creëren van directe en indirecte lichteffecten. De producten in deze categorie zijn geschikt voor montage op een horizontaal oppervlak zoals plafonds, balken, traptreden en vijverranden. 

Wil je in je tuin indirecte lichtbeelden creëren, dan zijn EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK de perfecte armaturen om te gebruiken. Deze LED-strips van 18cm en 55cm lang zijn te monteren onder nagenoeg ieder oppervlak. Van vijverranden tot traptredes en afdekplaten, met deze LED strips openen we de weg naar nieuwe lichteffecten met in-lite verlichting.

Evo Hyde 550 Dark

Met EVO HYDE 550 DARK kun je eenvoudig nieuwe lichteffecten in de tuin creëren.  De indirecte lijnverlichting van EVO HYDE plaats je onder traptredes, vlonders, balustrades en (zit)muurtjes. Het lichteffect is bijzonder en functioneel. Afhankelijk van de afstand die je wilt overbruggen kies je de korte EVO HYDE 180 DARK of lange EVO HYDE 550 DARK. Je kunt ook meerdere EVO HYDE armaturen naast elkaar plaatsen.   

Evo Hyde 180 Dark

De indirecte lijnverlichting van EVO HYDE plaats je onder traptredes, vlonders, balustrades en (zit)muurtjes. Het lichteffect is bijzonder en functioneel. Afhankelijk van de afstand die je wilt overbruggen kies je de korte EVO HYDE 180 DARK of lange EVO HYDE 550 DARK.  Je kunt ook meerdere EVO HYDE armaturen naast elkaar plaatsen.

Mini Scope Ceiling

Deze kleine maar krachtige plafond spot is speciaal ontworpen voor buiten. Je gebruikt m in bijvoorbeeld je overkapping of pergola. De speciale killflash met honingraatstructuur zorgt ervoor dat het gebundelde licht minder reflecteert waardoor deze spot prettig is om naar te kijken.

Uitgelichte producten

Kies een ander lichttype 

Grondspots
Staande Lampen
Wandlampen
Buitenspots
Opbouwlampen
Systeem
Accessoires
Bekijk alle type Tuinverlichting »