Het mooiste kunstgras

Een groene oase

Kunstgras in je tuin. Wat vind jij mooi?

 

Seda - 30mm

Kies voor een grasmat met een stoer en robuust uiterlijk. Doordat de vezels verder uit elkaar staan, gaan ze hun eigen gang, waardoor de grasmat een ongerepte uitstraling krijgt.

Lees meer

Silk - 35mm

Dit gras is zacht en dat maakt de Silk 35 geliefd bij gezinnen met kinderen. Door zijn duurzaamheid is dit type kunstgras echter ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld crèches en kinderdagverblijven. 

Lees meer

Wave - 36mm

Doordat alle vezels een eigen richting hebben, ziet dit gras er zeer realistisch uit. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. Één ding is zeker: Royal Grass® Wave zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Lees meer

Deluxe - 36mm

Het pronkstuk uit de collectie. Kracht, kleur en levendigheid worden op unieke wijze gebundeld. Met Royal Grass Deluxe bent u verzekerd van kunstgras van de hoogste kwaliteit

Lees meer

EcoSense – 40 mm

De meest verantwoorde keuze. Het kunstgras oogt zacht en vriendelijk en is daarnaast volledig recyclebaar. Alle gebruikte elementen komen uit één productsoort en kunnen daardoor eenvoudig worden hergebruikt om nieuwe componenten voor kunstgras te fabriceren

Lees meer

Lush – 42 mm

Sommige vezels van Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat bovendien extra vol. Royal Grass Lush maakt gebruik van de innovatieve ReaDY®-technologie, waardoor alle grassprieten stuk voor stuk een eigen groeirichting hebben. Daarmee is dit de ideale grasmat voor iedereen die op zoek is naar een weelderig gazon.

Lees meer

Sense - 52 mm

Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. Één ding is zeker: Royal Grass® Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is. 

Lees meer

Toebehoren

Om jouw kunstgras perfect aan te leggen heb je naast het kunstgras ook andere toebehoren nodig.

Klik hier

Laat je persoonlijk adviseren.

We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat de keuze voor de juiste soort kunstgras nog vrij lastig kan zijn door alle verschillende soorten die aangeboden worden. Wij willen je hier dan ook maar  al te graag bij helpen en geven je graag een advies op maat. 

Benieuwd naar hoe bepaalde kunstgras soorten tot zijn uiting komen in een tuin? Twijfel dan niet en bezoek ons 2500m2 aan showtuinen om zo inspiratie op te doen voor jouw eigen tuin. Ook is hier de mogelijkheid om een aantal stalen kunstgras mee naar huis te nemen om zo goed te kunnen beoordelen wat het beste bij de rest van de tuin past. Ook helpt een van onze medewerkers je met alle plezier op het gebied van kunstgras en geeft graag zijn professionele inzichten.

Snel hulp of advies nodig bij het kopen, plaatsen of onderhouden van kunstgras? Aarzel niet en bel ons meteen! Een van onze medewerkers helpt je graag met een duidelijk advies op maat.

Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar tot 17:00  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen