Het mooiste kunstgras

Een groene oase

Kunstgras in je tuin. Wat vind jij mooi?

 

Seda - 30mm

Een heel gave kwaliteit: open, wild en niet te ‘zacht’. Doordat de vezels wat verder uit elkaar staan, doen ze elk ‘waar ze zin in hebben’. Dit geeft je gazon een licht eigenwijs gevoel. Het gras heeft zijn eigen, speciale mooie kleur groen die het gazon een ontspannen nazomergevoel geeft. 

Lees meer

Silk - 35mm

Zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Een sterke, zijdeachtige kwaliteit met mooie, volle en middelhoge vezels. Hierdoor is dit type gras ook zeer geschikt voor intensief gebruikte plaatsen. Een zeer populaire kwaliteit, vooral bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het gras heeft een opvallend frisse en zomerse kleur. 

Lees meer

Verano - 35mm

Verano is gras dat – zoals de naam al zegt – een zomerse uitstraling heeft. Zacht groen, met hier en daar een door de zon gebruinde grasvezel. 

Lees meer

Wave - 36mm

Doordat alle vezels een eigen richting hebben, ziet dit gras er zeer realistisch uit. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. Één ding is zeker: Royal Grass® Wave zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Lees meer

Deluxe - 36mm

Het veelgeprezen paradepaardje. De sterkste kwaliteit kunstgras die je je kunt voorstellen. Veerkracht, kleur en levendigheid zijn samengebracht in dit ultieme gras. De kleuren vloeien over in een zomers fris groen. Deluxe bestaat uit vezels in vijf kleuren die het gras een ongeëvenaarde frisse en verleidelijke charme geven. Ideaal voor zeer intensief gebruikte tuinen. 


Lees meer

EcoSense – 40 mm

De meest verantwoorde keuze. Het kunstgras oogt zacht en vriendelijk en is daarnaast volledig recyclebaar. Alle gebruikte elementen komen uit één productsoort en kunnen daardoor eenvoudig worden hergebruikt om nieuwe componenten voor kunstgras te fabriceren

Lees meer

Lush – 42 mm

Royal Grass® Lush is gemaakt met de nieuwe SunTEC® technologie. Dit betekent dat sommige vezels van Royal Grass® Lush een natuurlijke geelbruine kleur hebben waardoor dit kunstgras een warme, nazomerse uitstraling heeft. Het gras ziet er ook extra weelderig en natuurlijk uit omdat het gemaakt is met de innovatieve ReaDY® technologie. 

Lees meer

Sense - 52 mm

Sense is een mooie, zachte en levensechte kwaliteit. Er is geen andere kwaliteit met zo’n mooie kroes als de Sense. Dit maakt het een ideale kwaliteit als je niet te veel geeft om hoe intensief je het gras gebruikt, maar juist te meer om het uiterlijk. Het heeft een volumineuze uitstraling. Elke grasvezel krult op zijn eigen manier en gedraagt zich onafhankelijk van de andere vezels waardoor je gazon er luchtig en speels uitziet. 

Lees meer

Aura – 30 mm

Een zeer zacht, dicht, goed onderhouden, onberispelijk gazon. Dat is wat Aura biedt. Het heeft een perfect evenwicht tussen “look” en “feel”: een vers gemaaid uitzicht en met wat frisgroene vezels erin gemengd, waardoor het een lentegraslook krijgt. En het voelt zacht aan. Extreem zacht. Aura kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen. 

Lees meer

Bliss – 52 mm 

Het beste van twee werelden: een natuurlijke, nazomerse look en 100% recycleerbaar omdat alle grondstoffen afkomstig zijn van één productgroep en na de levensduur kunnen worden hergebruikt om nieuwe producten te maken. Met de hoge en dichte vezels is het geschikt voor vele toepassingen en heeft het een wildere, maar zeer volumineuze look. 

Lees meer

Bloom – 52 mm 

Verrassend natuurlijke look, met een dikke, dichte wortelzone, waardoor het geschikt is voor jarenlang intensief gebruik en tegelijkertijd zullen je buren verbaasd zijn dat het kunstgras is. Bloom is de grotere broer van de bekende en geliefde Sense. Met Bloom creëer je groen en langdurig tuingenot. 

Lees meer

Blossom – 50 mm 

Een extreem zacht, dicht en wilder uitziend gazon. Dat is wat Blossom biedt. Met een paar kleinere frisgroene vezels erin, zorgt het voor een voorjaarsgraslook die een paar dagen geleden is gemaaid. Niet alleen extreem zacht, maar tegelijkertijd ook heel natuurlijk. Blossom tovert je tuin om tot een heerlijke plek. 

Lees meer

Toebehoren

Om jouw kunstgras perfect aan te leggen heb je naast het kunstgras ook andere toebehoren nodig.

Klik hier

Laat je persoonlijk adviseren.

We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat de keuze voor de juiste soort kunstgras nog vrij lastig kan zijn door alle verschillende soorten die aangeboden worden. Wij willen je hier dan ook maar  al te graag bij helpen en geven je graag een advies op maat. 

Benieuwd naar hoe bepaalde kunstgras soorten tot zijn uiting komen in een tuin? Twijfel dan niet en bezoek ons 2500m2 aan showtuinen om zo inspiratie op te doen voor jouw eigen tuin. Ook is hier de mogelijkheid om een aantal stalen kunstgras mee naar huis te nemen om zo goed te kunnen beoordelen wat het beste bij de rest van de tuin past. Ook helpt een van onze medewerkers je met alle plezier op het gebied van kunstgras en geeft graag zijn professionele inzichten.

Snel hulp of advies nodig bij het kopen, plaatsen of onderhouden van kunstgras? Aarzel niet en bel ons meteen! Een van onze medewerkers helpt je graag met een duidelijk advies op maat.

Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar tot 17:00We zijn telefonisch bereikbaar ma. en wo. t/m vr. (10:00 - 17:00) en op za. (08:00 - 15:00) Op dinsdag hebben wij kijkshopdag!

  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen