Kunstgras Royal Grass Exclusive 3.0 uitlopend

Verpakt per : 1 m2 |€37,95 per m2 |€31,36 excl BTW
Aantal m2
€ 37,95
€37,95 per m2 incl. BTW

  • Advies en inspiratie in onze showtuinen

Let op: door drukte kan de levertijd langer duren dan normaal

Egens anders goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie Kunstgras Royal Grass Exclusive 3.0 uitlopend

Royal Grass Exclusive 3.0 bestaat uit 3x3 tinten groen, waardoor het kunstgras een zomerse, vol groene kleur heeft. De kunstgrasmat wordt bij installatie gevuld met aardebruin keramisch zand wat het natuurlijke effect nog eens versterkt. Door zijn bruine kleur geeft de zandvulling het gras een extra nuance.

Het heeft daarnaast effect op de positie van de grasvezels. De grasvezels van Royal Grass Exclusive 3.0 kunstgras moeten hun eigen positie vinden wanneer het zand wordt ingeveegd. De dichtheid geeft het kunstgrasgazon een nog voller uiterlijk.

In veel kunstgrasmatten is een patroon in de steken te ontdekken, maar bij Exclusive 3.0 is dat niet het geval. De gemêleerde groentinten geven het kunstgras een prachtige zonnige uitstraling.

De ruggengraat en de ideale hoek van de V-vorm resulteren in een flexibele grasvezel die mooi rechtop staat en langer rechtop blijft staan dan grasvezels zonder deze vorm. Dankzij de micro-nerven heeft de grasvezel een matte, zijdeachtige kleur. De reflectie van licht wordt door deze unieke technologie sterk gereduceerd.

Royal Grass Exclusive is op de markt sinds 2005 en is sindsdien ons meest populaire zand gevulde kunstgrassysteem gebleken. Het aanleggen van Exclusive 3.0 vergt expertise in het aanleggen van kunstgras. Voor vragen over de aanleg van kunstgras kan u contact opnemen met onze klantenservice.

Specificaties
Gewicht per eenheid (m2): 2.8 KG
Eenheden (m2) per verpakking: 80
   
Documentatie: Productsheet Royal Grass Exclusive 3.0 Leginstructie kunstgras leggen Kunstgras onderhoud

Laten aanleggen of bestraten

Wilt u uw tuin laten aanleggen of opnieuw inrichten? Of wilt u wellicht bestrating laten aanleggen? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. We brengen u in contact met een van de tientallen bij ons aangesloten professionals. Op basis van de door u ingevulde gegevens selecteren we de meest geschikte professional.

Na aanleiding van uw aanvraag nemen we contact met u op voor het maken van een offerte of direct uitvoeren van de werkzaamheden.


Offerte aanvraag
Let op
: deze service wordt enkel aangeboden voor adressen binnen een straal van 50 km rondom Wouw.

Beschrijf uw wensen *
Oppervlakte (m2) *
Oude bestrating verwijderen
Aanleggen zandbed
Materialen afvoeren
Bereikbaarheid *
Uw naam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode
Plaats *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Aanvullende opmerkingen
Afbeeldingen
Start werkzaamheden *
Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar vanaf 7:00  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen