Getrommelde stenen

Van der Heijden Sierbestrating levert getrommelde stenen in vele kleuren en maten. Getrommelde stenen geven jouw tuin, oprit of terras een nostalgische uitstraling. Ons assortiment bevat getrommelde stenen van diverse merken en soorten zoals

 
Het trommelen
Een getrommelde steen is aan alle zijden machinaal bewerkt, het zogenoemde trommelen, waardoor de stenen al jaren oud lijken. De scherpe hoeken zijn afgesleten en de steen bevat lichte bekrassingen. Wanneer je een tijdloze sfeer zoekt voor jouw bestrating, dan zijn getrommelde stenen een zeer goede keuze.

2500m2 showtuin en 500m2 showroom
Op onze website vindt je ons gehele assortiment. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze royale showtuin van 2500m2 en showroom van 500m2. Er zijn verschillende tuinvoorbeelden waarin getrommelde stenen zijn verwerkt, zodat je ideeën en inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen tuin.

Schetsservice
In een uur tijd werken we van scratch naar schets! Ben je op zoek naar de invulling van jouw tuin? Weet je nog niet waar en hoe jouw terras met getrommelde stenen het beste kan worden geplaatst? Of wil je advies over het combineren van getrommelde stenen met andere bestrating en beplanting? Schrijf je dan in voor de schetsservice van De Wouwse Tuinen. Samen met een tuinontwerper maken we in 1 uur een creatief en verrassend concept voor jouw tuin.

Voor meer informatie over ons assortiment getrommelde bestrating neemt contact op met onze klantenservice. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating geeft jouw terras of oprit een mooie, rustieke uitstraling. Doordat getrommelde stenen aan alle zijden machinaal bewerkt worden, het zogenaamde trommelen, lijkt het alsof de stenen al jaren oud zijn.

De getrommelde stenen van de merken MBI en Excluton zijn altijd erg populair. Getrommelde bestrating is in de maten dikformaat, keiformaat en waalformaat verkijgbaar. Wanneer je een tijdloze bestrating wilt aanleggen zijn getrommelde stenen de juiste keuze. Getrommelde bestrating is zowel voor klassieke als moderne tuinen zeer geschikt.

Door de formaten 20x20, 20x30 en 30x40 te combineren wordt een wildverband van getrommelde bestrating gerealiseerd.

Bekijk voor dikformaat stenen ons assortiment Trommelsteen Grande. Voor het kleinere waalformaat bekijkt u Trommelsteen Vallone. Zowel dikformaat als waalformaat bestrating leveren wij in diverse kleuren.