Slangklem RVS 40 mm

Verpakt per : 1 st |€3,20 per st |€2,64 excl BTW
Aantal st
€ 3,20
€3,20 per st incl. BTW

Voordat je een bestelling plaatst adviseren wij om een account aan te maken en in te loggen. Eenmaal ingelogd is bij ieder product de actuele voorraad in te zien.


  • Advies en inspiratie in onze showtuinen

Let op: door drukte kan de levertijd langer duren dan normaal

Ergens anders goedkoper gezien?
Laat het ons weten!
Typ bovenstaande code over.

Productinformatie Slangklem RVS 40 mm

Moet u een slang strak om een buis of ronding vastmaken? Gebruik dan een slangklem om dit op zeer eenvoudige wijze voor elkaar te krijgen. Door het gebruik van een slangklem kunt u ervan verzekerd zijn dat de slang heel stevig en klemvast op zijn plaats blijft zitten.

Een vijverslang verdient de beste slangklemmen. Omdat we bij vijvers altijd gebruik maken van water is het advies om altijd een RVS slangklem te gebruiken. Een RVS slangklem met vleugel is ideaal omdat deze slangklemmen op een eenvoudige manier te bevestigen zijn en u zodoende nooit meer hoeft te tobben met een schroevendraaier. Deze slangklemmen worden gebruikt bij de meeste maten slang en hierom bieden wij slechts 3 maten aan die hier het beste bij aansluiten. De Slangklem RVS + Vleugel past perfect bij de zware kwaliteit vijverslang.

Specificaties
Eenheden (st) per verpakking: 1
Hulp nodig?
Morgen bereikbaar vanaf 8:00We zijn telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur op ma. t/m vr. en op za. tussen 08:00 en 15:00
  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen