Gardenlux Stones & Paving

Gardenlux Stones & Paving is een leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. Deze leverancier heeft als doel om hoge kwaliteitsproducten te leveren tegen een betaalbare prijs. Het assortiment is erg breed en bestaat uit producten van Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse fabrikanten. Daarnaast worden er ook natuurstenen, bestratingsmaterialen en decoratiematerialen vanuit heel de wereld geïmporteerd om zo te zorgen voor de beste kwaliteit. Een leuk feitje is dat Rob Verlinden in het programma Rob´s grote tuinverbouwing materialen van Gardenlux Stones en Paving heeft gebruikt.

Bekijk en download de brochure Gardenlux sierbestrating 2017.

Gardenlux tegels Stuccoline

Gardenlux tegels Stuccoline zijn in drie kleuren in het formaat van 60x60x4 cm leverbaar. Stuccoline tegels worden tijdens de productie geimpregneerd, zodat de tegels bescherming bieden tegen vuil aanslag op de tegels. Stuccoline tegels hebben een klein facet om randbeschadiging tot een minimum te beperken. Stuccoline tegels hebben een bijzondere oppervlaktestructuur welke lijkt op een hamerslagstructuur bij aluminium platen of stucwerk van vakwerkhuizen welke in Ierland voorkomen. De serie Stuccoline tegels is dan ook vernoemd naar plaatsen in Ierland.
 

Cera Light Gardenlux

Cera Light keramische tegels in het formaat 60x60cm zijn duurzaam, licht en zo sterk als steen. De Cera Light keramische tegels van Gardenlux wegen slechts 16 kilo per tegel! Wij leveren Cera Light in 6 schitterende kleuren.
 
Helaas zijn er geen producten gevonden die aan de zoekvoorwaarden voldoen.

Ceramento Gardenlux

Ceramento Gardenlux keramische tegels hebben als eerste in Nederland een dikte van 4 cm. Ceramento Gardenlux tegels zijn gemaakt op een body van 3 cm onderbeton met daarop verlijmd 1 cm dikke full body keramische tegels. De Ceramento Gardenlux heeft de grote voordelen van keramische tegels zoals kleurecht, minder krasgevoelig dan beton of natuursteen en de voordelen van beton als het gaat om de verwerking. Deze keramische tegels kunt u mooi in een serre of binnenshuis verwerken, zodat uw binnenvloer naadloos overloopt in uw terras. Beleef het ultieme binnen- en buitengevoel met Ceramento Gardenlux tegels!
 
Helaas zijn er geen producten gevonden die aan de zoekvoorwaarden voldoen.

Gardenlux dealer

Van der Heijden Sierbestrating is dealer van Gardenlux tegels. U kunt de producten van Gardenlux bekijken in onze royale showtuin. We hebben 14 voorbeeldtuinen. Iedere tuin heeft zijn eigen, unieke sfeer en uitstraling. Neem voor vragen over een van de Gardenlux producten contact op met onze klantenservice. We geven u graag advies.