Gebakken straatklinkers

Ontdek nu ook het diverse aanbod gebakken straatklinkers van Van der Heijden Sierbestrating. Gebakken straatklinkers zijn hoogwaardig van kwaliteit, hebben een natuurlijke uitstraling en passen in vrijwel elke tuin. Straatklinkers worden geleverd in vele warme kleuren en in 4 formaten:

Combinatie met natuursteen tegels
Gebakken straatklinkers zijn zeer mooi te combineren met natuursteen tegels. Natuursteen tegels leveren wij in

2000 m2 showtuin en 500m2 showroom
Op onze website vindt je ons gehele assortiment sierbestrating, tuinmaterialen en tuinverlichting. Voor inspiratie ben je van harte welkom in onze showtuin van 2000m2 en showroom van 500m2. Er zijn verschillende tuinen en hoeken gecreëerd, zodat je tuinideeën en inspiratie kunt opdoen. Voor meer informatie kun je contact op met onze klantenservice. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating is een kwalitatief hoogwaardig product met een natuurlijke uitstraling. Deze straatklinkers zijn zonder meer toepasbaar in elke tuin en leverbaar in vele warme kleuren.

De gebakken straatklinkers passen prachtig in een klassieke tuin, terwijl de strakke variant uitermate mooi in een moderne tuin past. Met de verschillende formaten, Dikformaat, Keiformaat, Tegelformaat en Waalformaat, is er altijd een steen die in uw tuin past.

Gebakken sierbestrating wordt van klei gemaakt en onder hoge temperatuur gebakken in een oven. Gebakken bestrating is kleurecht, door en door gehard en heeft een lage vochtopname.