• Categorie

Verandas

Een veranda is een aanbouw aan een woning en creëert een soort tussenruimte tussen uw tuin en het huis. Dit geeft direct een extra sfeer aan uw tuin en woning. Een veranda is een verlenging van het woongedeelte, maar wel op het 'buiten zijn' gericht. Zo kunt u heerlijk beschut buiten zitten.

Een veranda zorgt voor schaduw tijdens warme dagen en zorgt ervoor dat u beschut buiten kunt zitten wanneer het regent. Met een veranda kunt u dus het hele jaar door genieten van het buitenleven. Een veranda is daarnaast erg handig om diverse spullen onder te plaatsen, waaronder uw tuinmeubels, barbecue en andere tuinspullen.

Onze veranda's zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn in bijna elke gewenste maat en kleur leverbaar. Polycarbonaat is beglazingsmateriaal wat geschikt is voor plaatsen waar glas te zwaar of te breukgevoelig is. Polycarbonaat heeft als voordeel dat het nagenoeg niet breekbaar is en veel minder zwaar is dan glas van eenzelfde dikte.

Tevens kunt u zelf bepalen welke dakbedekking uw veranda krijgt: glas of polycarbonaat. Daardoor bepaalt u zelf hoe licht uw veranda blijft.