Courtstones Natural Stavanger mix 5.8 cm

Verpakt per : 1 m2 |€51,95 per m2 |€42,93 excl BTW
Aantal m2
€ 51,95
€51,95 per m2 incl. BTW

  • Advies en inspiratie in onze showtuinen

Let op: door drukte kan de levertijd langer duren dan normaal

Egens anders goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie Courtstones Natural Stavanger mix 5.8 cm

Uw oprit, tuinpad of terras aanleggen met Courtstones is een uitstekend idee als u helemaal weg bent van het natuurlijke uitzicht van authentieke kasseien. Met het grote verschil dat de Courtstones wél het legcomfort hebben van een klassiek trommelsteen, dankzij de maatvaste en gelijke onderkant. Het leggen van uw oprit of tuinpad verloopt heel wat vlotter dan met traditionele kasseien en is dus kostenbesparend.

De gepatenteerde Courtstones passen zowel bij rustieke als bij meer hedendaagse architectuur, omdat u de keuze hebt uit een ruim aanbod aan kleuren en formaten. Elk type is voorzien van een zeer slijt- en kleurvaste toplaag: dankzij het perfect afgesloten oppervlak zijn de stenen bestand tegen alle weertypes, – ook tegen vorst! - en kan vuil en stof zich niet vasthechten. Uw Courtstones zien er na jaren dus nog altijd als nieuw uit.

De Courtstones worden aangeboden in 8 natuurlijke kleuren en 3 formaten waaronder het 'Natural' formaat (vaste mengeling van 5 verschillende lengtematen wat zorgt voor een natuurlijk afwisselend legverband).

Voor u hebben we 2 speciale mixen gemaakt die u kunt vinden in onze showtuin. Verder zijn ze absoluut weerbestendig, slijtvast, vuilafstotend en uiterst sterk.

Specificaties

Laten aanleggen of bestraten

Wilt u uw tuin laten aanleggen of opnieuw inrichten? Of wilt u wellicht bestrating laten aanleggen? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. We brengen u in contact met een van de tientallen bij ons aangesloten professionals. Op basis van de door u ingevulde gegevens selecteren we de meest geschikte professional.

Na aanleiding van uw aanvraag nemen we contact met u op voor het maken van een offerte of direct uitvoeren van de werkzaamheden.


Offerte aanvraag
Let op
: deze service wordt enkel aangeboden voor adressen binnen een straal van 50 km rondom Wouw.

Beschrijf uw wensen *
Oppervlakte (m2) *
Oude bestrating verwijderen
Aanleggen zandbed
Materialen afvoeren
Bereikbaarheid *
Uw naam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode
Plaats *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Aanvullende opmerkingen
Afbeeldingen
Start werkzaamheden *
Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar vanaf 7:00  • Meer dan 20.000 kwaliteitsproducten
  • Snelle levering op locatie
  • Online verwerkingsadvies

2500m2 inspiratie in onze showtuinen