• Categorie
    • Alle categoriëen
    • Minder categoriëen

Jassen

Bestel de sterke en functionele Blåkläder jassen online bij Van der Heijden Sierbestrating. Kies de jas die het beste aansluit bij je gebruik en werkomgeving.

Kies voor praktische en stoere softshell Blåkläder jassen in een wind- en waterdicht materiaal. De softshell jassen bevatten stiksels in contrasterende kleuren, een verlengd rugpand en fleece in de kraag.

De all weather fleecejacks van Blåkläder wil je niet meer missen als je deze eenmaal hebt gedragen. De fleecejacks zijn winddicht en extreem duurzaam dankzij de CORDURA versterkingen op kwetsbare plekken. De functionele zakken met ritssluitingen en de binnenzakken maken het mogelijk om mee te nemen wat je nodig hebt.

Met de High Visibility jassen van Blåkläder ben je u er zeker van goed zichtbaar te zijn, zowel overdag als ’s nachts, bij alle weers- en werkomstandigheden. Naast zichtbaarheid bieden de High Visibility jassen een hoge comfort en functionaliteit. De High Visibility kleding van Blåkläder is gecertificeerd volgens EN ISO 20471. Met de nieuwe collectie VISIBLE is moderne werkkleding ontwikkeld voor situaties waar gecertificeerde High Vis kleding niet verplicht is, maar verhoogde zichtbaarheid wel noodzakelijk danwel gewenst. De kledingstukken uit de VISIBLE collectie zijn voorzien van goed geplaatste High Vis details en functionele zakken om je werk comfortabeler, eenvoudiger maar vooral veiliger te maken.